• www.skvelevecicky.sk
  • Kontakt
    +421 903 466 259
    kontakt@skvelevecicky.sk
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
Skvelé vecičky - vecičky ktoré si zamilujete

Hydratačný telový krém s konopným olejom a extraktom z hroznových jadierok HEMP, 150 ml

Hydratačný telový krém s konopným olejom a extraktom z hroznových jadierok HEMP, 150 ml
  • Hydratačný telový krém s konopným olejom a extraktom z hroznových jadierok HEMP, 150 ml
  • Hydratačný telový krém s konopným olejom a extraktom z hroznových jadierok HEMP, 150 ml
  • Hydratačný telový krém s konopným olejom a extraktom z hroznových jadierok HEMP, 150 ml
Premeňte starostlivosť o seba na vynikajúci wellnes! Telový krém s ľahkou nie lepkavou textúrou a príjemnou prírodnou vôňou dodá pokožke intenzívnu hydratáciu, pevnosť a zamat. Konopný olej a vzácny extrakt z hroznových jadierok vyživujú a obnovujú pokožku. Prípravok sa ľahko rozotiera a dobre sa vstrebáva.
Kód produktu
03014EU
Výrobca
HEMP
URL adresa
Zobraziť
8.90 €Cena
Odoslanie za 5-7 pracovných dní

Prírodné tajomstvo mladosti je odhalené! Produkty radu HEMP BEAUTY COLLECTION boli vytvorené na udržanie krásnej a zdravej pokožky v každom veku. Základnou zložkou kozmetických prípravkov je za studena lisovaný konopný olej, bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny a vitamíny, ako aj špeciálne vybrané aktívne zložky.

AKTÍVNE ZLOŽKY

KONOPNÝ OLEJ (Cannabis Sativa Seed Oil)

Konopný olej je skvelým vodičom pre všetky zložky, ktoré sú rozpustné v tukoch, zvyšuje ich účinok. Vďaka vysokým penetračným vlastnostiam sa aktívne zložky dostávajú do hlbokých vrstiev epidermy, aktívne obnovujú hydrolipidovú rovnováhu pokožky, čím zabezpečujú jej elasticitu a hladkosť.

EXTRAKT Z HROZNOVÝCH JADIEROK (HerbEx™ Grape Seed Extract) HerbEx™ Grape Seed Extract je bohatý na vitamíny А a Е, esenciálne mastné kyseliny a celý rad ďalších užitočných látok, ktoré mu dodávajú jedinečné vlastnosti.

Extrakt z hroznových jadierok má silné antioxidačné vlastnosti a v mnohých ohľadoch svojou silou predčí ostatné podobné látky. Tonizuje pokožku tela, zvyšuje jej elasticitu a dodáva jej mladistvý vzhľad.

Spôsob použitia: jemným masírovaním naneste malé množstvo krému na čistú pokožku tela po sprchovaní. Používajte kedykoľvek počas dňa i noci.

Skladujte pri teplote od +5 do +25 °С, mimo priameho slnečného žiarenia a mimo dosahu detí.

Dátum spotreby: 18 mesiacov.

Zloženie/Ingredients (INCI): Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, HerbEx™ Grape Seed Extract (Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Aqua, Butylene Glycol), Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Tocopherol, Fragrance.

Neobsahuje parabény, silikóny a minerálne oleje.

Bezpečnostné opatrenia: individuálna intolerancia zložiek.

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.