• www.skvelevecicky.sk
  • Kontakt
    +421 903 466 259
    kontakt@skvelevecicky.sk
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
Skvelé vecičky - vecičky ktoré si zamilujete

Peeling na tvár pre jemné očistenie pleti HEMP, 50 ml

Peeling na tvár pre jemné očistenie pleti HEMP, 50 ml
  • Peeling na tvár pre jemné očistenie pleti HEMP, 50 ml
  • Peeling na tvár pre jemné očistenie pleti HEMP, 50 ml
  • Peeling na tvár pre jemné očistenie pleti HEMP, 50 ml
Všetko pôjde hladko! Jemný peeling pomáha šetrne očistiť pokožku od odumretých buniek. Optimálne pripraví pokožku na aplikáciu prípravkov na intenzívnu starostlivosť (masky, krémy). Mleté konope stimuluje cirkuláciu krvi v horných vrstvách pokožky, šetrne exfoliuje a čistí. Je vhodný na starostlivosť o pokožku v každom veku.
Kód produktu
03008EU
Výrobca
HEMP
URL adresa
Zobraziť
6.10 €Cena
Odoslanie za 5-7 pracovných dní

Prírodné tajomstvo mladosti je odhalené! Produkty radu HEMP BEAUTY COLLECTION boli vytvorené na udržanie krásnej a zdravej pokožky v každom veku. Základnou zložkou kozmetických prípravkov je za studena lisovaný konopný olej, bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny a vitamíny, ako aj špeciálne vybrané aktívne zložky.

AKTÍVNE ZLOŽKY:

Výťažok z brokolice (HerbEx™ Broccoli exctract) obsahuje štedrú porciu silného antioxidantu — vitamínu A. Chráni pokožku pred nečistotami z vonkajšieho prostredia a pôsobením voľných radikálov — úhlavných nepriateľov mladistvej pokožky, ktoré sú príčinou tvorby pigmentových škvŕn, suchosti a vrások.

Výťažok z brokolice:

  • obsahuje poriadnu dávku omega-6 a omega-9 mastných kyselín;
  • účinne vyživuje a hydratuje pleť, pričom neupcháva póry;
  • má antioxidačné, omladzujúce a bieliace účinky.

Mleté konope (Cannabis Sativa Seed Powder)

Zrnká mletého konope pôsobia ako prírodný exfoliant. Sú multifunkčné, netraumatizujú pokožku, poskytujú hĺbkové, ale zato jemné čistenie. Pomáhajú zbaviť sa mazových zátok v póroch pokožky, odstraňujú čierne bodky.

Zrnká mletého konope stimulujú krvný obeh vo vrchných vrstvách pokožky, zlepšujú metabolizmus.

Tento tovar si vyžaduje špeciálny teplotný režim.

Spôsob použitia: na očistenú pokožku naneste malé množstvo peelingu. Vyvarujte sa kontaktu s očami. Jemne premasírujte a umyte teplou vodou. Používajte 2-3 krát do týždňa v závislosti od typu pleti.

Skladujte pri teplote od +5 do +25 °С, mimo priameho slnečného žiarenia a mimo dosahu detí.

Dátum spotreby: 18 mesiacov.

Zloženie Ingredients (INCI): Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Isopropyl Palmitate, Glycerin, HerbEx™ Broccoli Exctract (Butylene Glycol, Aqua, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract), Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Cannabis Sativa Seed Powder, Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Tocopherol, Fragrance.

Neobsahuje parabény, silikóny a minerálne oleje.

Bezpečnostné opatrenia: individuálna intolerancia zložiek.

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.